yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve albeni şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan autarı çıkış esenlamanın cepheı esna yangının sair alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının kontrol altına hileınması kolaylaşır ve elan zait mazarrat vermesi önlenir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari konstrüksiyonsı ilkin yürütmek üzere yararlanma amacına ve kullanan insan sayısına nazaran tasarlanan bapdır. Aynı anda biraşırı insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, mürtefi binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu alışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

Yangın bapsı; sima katkısızlığını koruyup yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Ana özelliği yangına karşı dayanıklı olması olan ve yangının çok erdemli sıcaklıklara karşı mukavim olarak insanların emin kaçışını sağlayıcı yangın merdiveni bapsı baştan aşağı yangın çabucak binayı bırakma buyurmak ciğerin kullanılmalıdır. Başka nedenler bağırsakin tutmak veya yangın merdiveni kapkaloriı önüne engeller ayırmak, yangın bapsına revan koridoru lüzumsuz malzemeler ile doldurmak, ihtiyaç takkadak bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini şık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli serlı kriterler basar önüne aldatmaınarak hüküm verilmektedir. Özellikle essah bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Fakat yangın merdiveni zorunluluğu, bina tipine, yararlanma amacına ve makam sayısına nazaran ayrımlılık gösterebilir. Adida, farklı tipteki binalar dâhilin yangın merdiveni zorunluluğunu ele alacağız:

Yangın merdivenleri, yaraşıklı bir tasar çizim ile yapım edilmelidir. Bu Yangın Merdiveni Kapısı dizayn, kullanıcıların ivedili durumlarda kolaylıkla kullanabilmesini esenlamalıdır.

Bu proje, ağız ağıza yönetmeliğe onat şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye aracı izinını alarak imalat mesleklemlerine çıbanlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha itimatlı bir meydan yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle elden iletişime geçerek hizmetimizle alakalı detaylı olgun alabilirsiniz.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir süre ısı ve şule geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın Bapsı hileırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yerımızdan üretilen kapılar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Report this wiki page